Zit je relatie in een sleur? En de seks wordt er ook maar niet beter op? Dat is iets waar je zelf verandering in kunt brengen. Hieronder lees je 4 manieren om betere seks te hebben. Natuurlijk geldt dit ook voor relaties zonder sleur..

 

  1. Oogcontact

 Zorg ervoor dat je elkaar zo veel mogelijk in de ogen kijkt en probeer niet weg te kijken. Het is een uitdaging en je kan je kwetsbaar voelen, maar dit is wel de goede manier om echt intiem met elkaar te zijn. Het gaat erom dat je je geliefde vertrouwt en dat hij respectvol met jou omgaat.

 

  1. Probeer nieuwe dingen uit

 Altijd het zelfde? Probeer eens wat nieuws! Probeer seks te hebben op een andere plek of probeer eens een ander standje uit. Experimenteer vooral! Denk hierbij aan seksspeeltjes, verschillende glijmiddelen of zelfs een spelletje. Het is leuk om eens een keer anders te doen dan normaal. Doe eens lekker gek!

 

  1. Laat jezelf zien

 Het kan soms lastig zijn jezelf bloot te geven als je onzeker bent over je lichaam. Maar vergeet niet dat de ogen van een man meteen naar je vrouwelijke pluspunten gaan! De seks zal direct zoveel prettiger voelen wanneer je zelfverzekerd voelt over je lichaam.

 

  1. Neem je tijd

 Neem de tijd. Steek kaarsen aan, doe muziek aan, begin met een massage en werk langzaam naar de seks toe. Begin hier pas aan op het moment dat jullie er beiden klaar voor zijn!