Nog even en dan is het Vaderdag – dé dag van het jaar om jouw vader of een vader in je leven te laten zien wat hij voor je betekent. Natuurlijk ben je elke dag van het jaar dankbaar voor hem, maar dit is een goed moment om eens extra stil te staan bij de kleine of grote dingen die hij voor je betekent. Daarnaast is het natuurlijk een mooie gelegenheid om deze dag samen te vieren en tijd voor elkaar te maken.

Wil jij hem graag verwennen maar heb je nog geen idee hoe? Wij hebben de perfecte cadeautips voor je verzameld waarmee je ongetwijfeld goed zit. Het begrip “selfcare” is voor iedereen belangrijk, óók vaders. Zij nemen hier misschien niet altijd even genoeg tijd voor, maar een goede vader mag zichzelf ook zo nu en dan belonen door wat tijd voor zichzelf te nemen. Verwen hem met een heerlijke dosis ontspanning en welzijn en help hem hier een handje bij!

Motion Free Balsem

Motion Free Balsem

Vaders hebben het maar druk en zijn vaak continue in beweging. De unieke formule van Motion Free is speciaal ontwikkeld voor de verzorging om de overbelaste spieren te behandelen. Het is een bewezen effectieve behandeling voor spierpijn en kramp. Door de verwarmende eigenschappen van de bestanddelen voelt de Motion Free crème prettig bij zware en overbelaste spieren. 

Een massage-bon

De kans is groot dat mannen en vaders niet zo snel zelf een afspraak zouden maken voor een massage. Verwen een vader in je leven door hem een heerlijk wellness moment cadeau te doen en eens lekker te laten ontspannen. Maak bijvoorbeeld een afspraak bij een massagesalon in jouw buurt of koop een tegoedbon voor hem.

Varikosette

Varikosette

Ken jij een vader die constant aan het bewegen is en nooit kan stil zitten? Varikosette is een nieuwe en verfrissende crème met een unieke formule verrijkt met o.a. Aloë Vera gel, limoenschil extract en wilde rozenolie. Deze frisse crème is bedoeld voor de intensieve verzorging van zware en vermoeide benen en voeten. Deze rijke crème is samengesteld om verlichting te kunnen bieden bij intense belasting van de benen door langdurig staan of bewegen.

black latte

Black Latte

Niet alleen vrouwen kijken rond deze tijd in de spiegel en vragen zich af waar hun summer-body is gebleven. Wil jouw vader een paar kilo kwijt of zich beter in zijn vel voelen? Help hem een handje met Black Latte, een best-selling supplement wat bijdraagt aan het op gewicht blijven. Black Latte bewijst dat gezonde shakes niet altijd vies hoeven te smaken! Met de Black Latte afval shake geniet je niet alleen van het eindresultaat, maar ook van het proces. Black Latte is een koffiepoeder die de gewichtsbeheersing ondersteunt. Het product is onder andere verrijkt met wei-eiwit en L-Carnitine.