Hoe behandel je zichtbare spataderen op de benen?

Er zijn veel mensen die last hebben van spataderen, wat natuurlijk een hele vervelende aandoening kan zijn. Veel mensen ondernemen helaas geen actie wanneer ze ontdekken dat ze last hebben van spataderen. Ze denken namelijk dat er geen oplossing voor is. Dat is jammer want het voorkomen van spataderen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn zoals velen misschien denken. Wij zullen je in deze blog laten zien hoe het gebruik van Varikosette de spataderen kan verlichten en voorkomen.

Wat zijn spataderen?

 Voordat we laten zien hoe Varikosette kan helpen bij het voorkomen van ‘varicose veins’ zullen we eerst moeten bekijken wat spataderen nu eigenlijk zijn en wat de symptomen van spataderen precies inhouden. Spataderen zijn grote, gezwollen aderen die vaak voorkomen op benen en voeten. Ze komen voor wanneer de kleppen in de aderen niet goed werken. Hierdoor kan het bloed minder goed doorstromen. Deze aderen kunnen ook pijn doen, al komt dit gelukkig niet zo heel vaak voor. Wel komt het vaak voor dat mensen jeuk krijgen aan hun benen en dat de huid gaat opzetten. Deze ongemakken kun je behandelen door het gebruik van een speciale crème. Varikosette is een hiervoor speciaal ontwikkelde unieke crème.

Wat is Varikosette crème? 

Varikosette is een verfrissende crème die men kan gebruiken bij het voorkomen en verlichten van spataderen. Het bevat onder andere Paardenkastanje (tegen ontsierende aderen, behoud sterke vaatwand, conditie van de bloedvaten),
Troxerutin (bij pijn en herstel vaatwanden), Ginkgo Biloba (bloedcirculatie, verwijdt en versterkt de bloedvaten) en Hamamelis (huidverbetering) voor de snelle ultieme verlichting. De verzachtende crème kan gebruikt worden door iedereen die last heeft van spataderen of rusteloze- en zware benen.

Waarom zou je moeten kiezen voor Varikosette crème?

Om het je net even wat makkelijker te maken hebben we voor jou de grootste voordelen van de Varikosette crème op een rijtje gezet. Zo weet je precies waarom je dit product zou moeten gebruiken:

  • zware en/of vermoeide benen
  • stimuleert de doorbloeding
  • biedt verlichting bij langdurig staan of lopen
  • zeer verfrissend
  • verzachtend
  • intensieve verzorging