Vergeet jij ook net als veel vrouwen om je decolleté en hals te verzorgen met een goede voedende crème? Zonde, want daar ga je spijt van krijgen!

Ons gezicht wordt verzorgd door crèmes, wordt gescrubd en krijgt zo nu en dan een masker, maar onze hals en decolleté slaan we vaak over. En dat is jammer, want ook deze huid is vatbaar voor veroudering. Wist je dat huid experts aanraden om al vanaf je 25ste levensjaar te beginnen met goede voedende crèmes om huidveroudering te voorkomen? Met de juiste verzorging en onderstaande trucjes kun je dit lekker voorkomen.

Vijf stappen om je decolleté te verzorgen:

Stap 1: Reinigen

De huid van je hals en decolleté is erg kwetsbaar, omdat deze dunner en gevoeliger is. Het beste kun je deze huid hetzelfde reinigen als de huid van je gezicht. Hier kun je dezelfde middelen voor gebruiken. Eindig altijd met een plens koud of lauw water. Dit houdt de huid mooi en stevig.

Stap 2: Crèmes

De huid bij je decolleté produceert niet zoveel natuurlijke oliën als bij je gezicht. Gebruik daarom een hydraterende crème. Er zijn verschillende lotions en crèmes ontwikkeld die ook daadwerkelijk een verjongend effect hebben en zelfs de omvang en de stevigheid van de borst doen toenemen. Ontdek bijvoorbeeld de effecten van Upsize. Veel vrouwen gingen je al voor! Eén van de kenmerken van deze crème is de zachte textuur. De formule is speciaal ontworpen om de huid rondom de borst te verzorgen en te verzachten en bevordert elasticiteit van de huid. Wil je meer informatie over de Upsize? Klik dan hier

Stap 3: Scrubben

Gebruik ongeveer één keer per week een scrub, zodat je de dode huidcellen behandeld. Dit zorgt voor een goede doorbloeding en laat je huid weer stralen! Net als bij je gezicht is het belangrijk dat je voorzichtig bent. Wrijf zachtjes over je huid.

Stap 4: Bruin kleurtje

Vergeet niet ook je hals en decolleté te beschermen tegen de zon. Zo bescherm je je huid tegen schade. Een lichte bruine tint laat je huid er mooier uitzien.

Stap 5: Slaappositie

Je slaappositie heeft invloed op je decolleté. Op je zij liggen versnelt de vorming van rimpels en lijntjes. De beste slaappositie voor je decolleté is het slapen op je rug.