Het is bijna Valentijnsdag en je wilt je liefje verrassen. Hoe kan je dit op een leuke manier doen? Lastig? Nee hoor, wij helpen je met het vinden van een cadeau. Lees hieronder onze cadeau tips..

  1. Romantische rozenblaadjes

Wil je je Valentijn verrassen? Strooi dan rozenblaadjes op het bed, in bad en op de keukentafel. Wat ook leuk is om een spoor te maken vanaf de voordeur tot aan de slaapkamer, waar jij hem of haar opwacht! Hoe romantisch!

  1. Hotelovernachting

Verras je Valentijn met een nachtje weg in een romantisch hotel. Wat een echte aanrader is: een arrangement. Met een arrangement wordt jullie verblijf nog specialer door de extra’s zoals: ontvangst met bubbels, ontbijtbuffet, een kaarslicht diner en een chocoladehart.

  1. Verzorgingsproducten

Het is algemeen bekend: we kunnen niet zonder verzorgingsproducten, zowel mannen als vrouwen. Koop daarom een mooie crème, een lekkere parfum, baardolie of make-up. Dan weet je dat je altijd goed zult zitten!

  1. Kook zijn of haar favoriete maaltijd

Liefde gaat door de maag, toch? Of het nou een simpel diner is of een compleet vijfgangenmenu, hoe leuk is het om je partner te verrassen met zijn of haar favoriete maaltijd! Dit is ook nog eens een oplossing voor stelletjes met een klein budget. Maak het extra gezellig in huis met wat kaarsjes en een muziekje op de achtergrond.

  1. Ga naar de bioscoop of concert

Ga je liever op pad? Hoe leuk is het om naar een concert te gaan! Koop kaartjes en dans tot jullie niet meer kunnen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Toch liever iets rustiger? Koop dan kaartjes voor de bioscoop en geniet van een romantische avond met popcorn!

  1. City trip

Doe eens gek en boek een weekendje weg! Praag, Parijs, Barcelona of Milaan? Kies zelf maar! Geniet van een romantische mini vakantie samen met je liefje. Je partner zal dit gegarandeerd enorm waarderen!