Acht uur slapen is de norm om dagelijks goed te kunnen functioneren. Toch komt het wel eens voor dat je niet kunt slapen.
Misschien heb je voor het slapen gaan nog koffie gedronken of je hebt simpel weg geen slaap….. de volgende ochtend kijk je in de spiegel en zie je die enorme wallen!!
Met deze tips zie jij er wakker uit!

Koude lepel

Je wordt wakker en je kunt je ogen amper openen? Wallen van hier tot Tokyo? Dit kan in een minuutje opgelost worden door twee koude lepels tegen je oogleden aan te houden. Dit vermindert de zwelling, waardoor je weer een frisse blik hebt!

Koude douche

Natuurlijk is dit het laatste wat je wilt in de vroege morgen, maar toch is een koude douche dé manier om er wakkerder uit te zien! Daarnaast is een koude douche goed voor je poriën.

Vocht inbrengende crème

Het hydrateren van je huid zorgt ervoor dat je er wakkerder uitziet. Een crème met vitamine C is het beste, maar elke hydraterende crème werkt! Zorg dus eerst dat je je huid hydrateert in plaats van naar de koffie te grijpen.

Groene thee-handdoek

Heb je je verslapen? Geen tijd meer om die koude douche te nemen? Dan is er gelukkig nog een andere oplossing! Zorg ervoor dat je altijd een ijsblokjesvorm gevuld met groente thee in de vriezer hebt liggen. Pak de ijsklontjes en doe die in een handdoek. Was vervolgens je gezicht met de natte handdoek. Je gezicht voelt meteen beter aan door de antioxidanten en cafeïne van de groene thee.

Concealer

Een concealer verbergt donkere plekken. Gebruik het een beetje op de kringen onder je ogen, je T-zone en een klein beetje op je cupidoboog. Je gezicht zal er mega stralend uit zien!

Vergeet niet om vanavond wél op tijd naar bed te gaan! 😉