Hoe behandel je zichtbare spataderen op de benen?

Er zijn veel mensen die last hebben van spataderen, wat natuurlijk een vervelende aandoening kan zijn. Veel mensen ondernemen geen actie wanneer ze ontdekken dat ze last hebben van spataderen. Ze denken namelijk dat er geen oplossing voor is. Dat is jammer want het voorkomen en ook behandelen van spataderen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zullen je in deze blog vertellen wat spataderen zijn, maar ook tips bij spataderen en hoe het gebruik van Varikosette de spataderen kunnen verlichten en ook voorkomen kunnen worden.

Wat zijn spataderen?

Voordat we laten zien hoe Varikosette kan helpen bij het voorkomen en behandelen van ‘varicose veins’ zullen we eerst moeten bekijken wat spataderen nu eigenlijk zijn en wat de symptomen van spataderen precies inhouden. Spataderen zijn grote, gezwollen aderen die vaak voorkomen op benen en voeten. Ze komen voor wanneer de ‘kleppen’ in de aderen niet goed werken. Hierdoor kan het bloed minder goed doorstromen. Deze aderen kunnen ook pijn doen, al komt dit gelukkig niet zo heel vaak voor. Wel komt het vaak voor dat mensen jeuk krijgen aan hun benen en dat de benen gaan opzetten. Deze ongemakken kun je behandelen door het gebruik van een speciale crème. Varikosette is een hiervoor een speciaal ontwikkelde unieke crème.

Tips bij spataderen

  • Beweging, zoals wandelen of zwemmen, kan de bloedsomloop in de benen verbeteren en de druk op de aderen verminderen. Probeer regelmatig te bewegen, vooral als je veel zit of staat. Ook ter voorkoming van spataderen.
  • Het behouden of verkrijgen van een gezond gewicht vermindert de druk op de benen en aderen, wat kan helpen bij het voorkomen van nieuwe spataderen en het verlichten van bestaande symptomen.
  • Probeer lang staan of zitten te vermijden, omdat dit de druk op je beenaderen verhoogt. Als je werk lang staan of zitten vereist, probeer dan regelmatig te bewegen en je houding te veranderen. Zit zo min mogelijk met je benen over elkaar.
  • Heb je echt veel last van je spataderen ga dan naar je huisarts. Er zijn tegenwoordig veel (cosmetische) behandelingen mogelijk. Laat je goed adviseren en bekijk alle mogelijkheden.

Wat is Varikosette crème?

Varikosette is een verfrissende crème die je kan gebruiken bij het voorkomen en verlichten van spataderen. Het bevat onder andere Aloë Vera, wat bijdraagt aan een ultieme verzorging van de huid. Ook is de crème verrijkt met citroenschil extract en bijvoorbeeld Muisdoorn (Butcher’s Broom). Dit zijn natuurlijke ingrediënten die de bloedsomloop verbeteren, de vaatwanden versterken en ontstekingsremmend werken. De verzachtende en ondersteunende crème kan gebruikt worden door iedereen die last heeft van spataderen of rusteloze- en zware benen.

Waarom zou je moeten kiezen voor Varikosette crème?

Om het je net even wat makkelijker te maken hebben we voor jou de grootste voordelen van de Varikosette crème op een rijtje gezet.
Varikosette biedt ondersteuning bij:

  • zware en vermoeide benen
  • spataderen
  • stimuleert de doorbloeding
  • biedt verlichting bij langdurig staan of lopen
  • zeer verfrissend
  • verzachtend
  • intensieve verzorging
  • bij ‘etalage benen’

Varikosette is echt een super product bij de problemen van ontsierende aderen en diverse andere problemen aan de benen. Shop Varikosette hier.